Afișez toate cele 3 rezultate

-------------------------------------------------------------------------

Cuprins:

 1. Cui i se potriveste acest buchet ?
 2. Ocazii potrivite pentru a fi daruite/
 3. Simbolistica culorilor si a acestor flori
 4. Despre parfumul acestora si starile care ti le induc
 5. Cum trebuie ingrijite ?
 6. Adauga un cadou

-------------------------------------------------------------------------
Avem de asemnea buchete doar cu frezii sau doar cu lalele.

In cazul in care vrei ceva special, poti configura buchetul perfect aici.

Uneori, gusturile ei sunt extrem de specifice așa că, tu știi exact ceea ce cauți.

Dacă ți-ai propus să găsești buchetul sau aranjamentul perfect compus din lalele și frezii, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Aici, pe site, cât și în florăriile La Vie en Rose, te așteptăm cu o diversitate de astfel de buchete, astfel încât să-ți facem alegerea mai ușoară.

Dintre variante mai colorate sau compuse din nuanțe pale, poți opta pentru acel buchet care știi că îi va aduce cu siguranță un zâmbet gingaș pe chipul iubitei tale.

Cui i se potriveste acest buchet ?

Parfumate și delicate, aceste flori se potrivesc de minune cu personalitatea unei femei elegante și rafinate, care iubește să fie răsfățată și alintată.

Lalelele aduc un plus de energie și prospețime, în timp ce freziile exprimă inocență, puritate și iubire.

Ocazii potrivite pentru a fi daruite

Buchetele de flori compuse din lalele și frezii pot exprima o multitudine de sentimente și pot transmite o mulțime de mesaje, așadar, totul depinde de contextul în care alegi să le oferi.

Astfel, dacă le vei dărui iubitei tale cu ocazia unei aniversări speciale, echipa noastră de artiști florali se vor lăsa ghidați de creativitate și vor concepe cel mai potrivit buchet sau aranjament în acest sens, compus din aceste parfumate flori.

Dacă gestul nu implică romantism și vine ca o mulțumire sau o manieră diferită de a-ți cere scuze cuiva drag, atunci lalelele și freziile albe pot fi printre cele mai potrivite alegeri. Indiferent de moment și de context, artiști florali La Vie en Rose te vor ajuta cu sfaturile de care ai nevoie.

Simbolistica culorilor si a acestor flori

Lalelele și freziile reprezintă mai degrabă zona prospețimii și a gingășiei, în detrimentul eleganței și a rafinamentului oferit de exemplu, de trandafiri. Astfel, aceste flori pot fi oferite în orice moment al anului, însă ele se potrivesc de minune cu primăvara și vara, anotimpuri în care ele strălucesc și aduc zâmbete pe chipurile tuturor femeilor.

Atât lalelele, cât și freziile, se regăsesc într-o diversitate largă de culori, astfel încât să se adapteze tuturor personalităților. În numeroase țări, în special în SUA, frezia reprezintă simbolul celei de-a șaptea aniversări a căsătoriei, moment în care soțiile sunt răsfățate cu buchete de frezii albe, extrem de parfumate și gingașe.

Atunci când vrei să transmiți un mesaj, te poți lăsa ghidat de culorile alese pentru lalele și frezii, însă cu și mai mult ajutor în acest sens îți vor veni colegii noștri artiști florali.

De exemplu, lalelele și freziile roșii transmit iubire și pasiune, cele albe simbolizează puritatea și inocența, iar nuanțele de galben și violet pun accent pe fericire și energie.

Versatilitatea acestor flori le face să fie potrivite cu ocazia diferitor evenimente, așa că, le poți oferi în dar în cadrul unei cununii civile, poți să le oferi în cadrul unui botez, sau chiar cu ocazia unei aniversări speciale.

Despre parfumul acestora si starile care ti le induc

În ceea ce privește parfumul acestor flori, este unul fresh, care denotă primăvară și multă prospețime.

Aduce un plus de serenitate oricărei locuințe, așadar, dacă îți dorești și tu o astfel de ambianță în casa ta, îți recomandăm să optezi pentru Abonamentul Floral Lunar, cel care îți asigură lalele și frezii proaspete în fiecare săptămână, și nu numai.

Mai mult decât atât, în special freziile, sunt recunoscute ca flori ce aduc o stare de relaxare, datorită parfumului lor gingaș și a aspectului lor plăpând.

Tocmai de aceea, ele se potrivesc de minune cu acele femei delicate, feminine, care iubesc să fie răsfățate și alintate atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Cum trebuie ingrijite ?

În ceea ce privește îngrijirea lalelelor și a freziilor, aceasta este una destul de simplă.

Au nevoie de lumină, de apă curată și de multă, multă iubire.

Îți recomandăm să le așezi într-o vază destul de înaltă, care să le susțină tulpinile, însă înainte de a le introduce, asigură-te că elimini frunzele care intră în contact cu apa. Acestea favorizează apariția microbilor și astfel, ele se pot ofili mai repede decât ne dorim.

Mai mult, ai grijă să tai aproximativ 1-2 cm din capătul tijelor în fiecare zi, folosind un cuțit, la 45 de grade. Iar apa, este necesar să o schimbi în fiecare zi, ca ele să poată beneficia mereu de nutrienții de care are nevoie.

Când ai grijă să respecți acest proces zilnic, lalelele și freziile îți vor oferi acel sentiment de bine în casa ta pentru o mai lungă perioadă de timp.

Adauga un cadou

Dacă alegi să dăruiești lalele unei persoane dragi, nu uita să alături și un extra cadou care să facă momentul mai dulce, sau mai interesant.

La fiecare buchet ai posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse din gama premium.

Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, îți oferim posibilitatea să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine.

Astfel, atunci când florile se ofilesc și rămân o amintire în suflet, felicitarea ta poate păstra vie fiecare clipă.

Ai ales deja florile ?

ADAUGĂ UN CADOU

Dacă vrei ca acest gest să fie și mai special, îți oferim posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse care fac parte din gama noastră premium. Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, poți alege să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine. În acest fel, vei completa gestul cu un mesaj, care cu siguranță o va emoționa.

Artă cu esentă florală

FLORĂRIA LA VIE EN ROSE

Brandul La Vie en Rose s-a consolidat pe parcursul a celor peste 10 ani de activitate în domeniul artei florale, dezvoltându-se constant și fiind azi un concept inovativ, care setează trend-uri în materie de flori, la nivel național și internațional.

Florariile Noastre

Suntem prezenți în 2 locații din Cluj !

Dacă vrei să ne vizitezi în locații, artiștii noștri florali te așteaptă pentru a contura împreună buchetul de flori pe care îl dorești. Te întâmpinăm cu mult entuziasm și creativitate, astfel încât să ai parte de o experiență plăcută.

Zona Piața Cipariu

 • 0758 227 273
 • comenzi@florarialavieenrose.ro
 • Str. Constantin Brâncuși Nr. 2
 • L-S: 09:00 - 20:00 D: 10:00 - 16:00

Platinia Shopping Center

 • 0746 730 007
 • comenzi@florarialavieenrose.ro
 • Calea Mănăștur Nr. 2-6, în incinta Platinia
 • L-D: 10:00 - 22:00
Blog

AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI INSPIRĂ-TE !

Pe blog găsești o mulțime de inspirație care se învârte în jurul subiectului nostru preferat, florile. Dacă vrei să știi ce transmit florile, cum alegi buchetul potrivit, cum se îngrijește acesta și multe altele, atunci te invităm să citești articolele noastre.

Afișează mai mult