Cuprins:

  1. Pentru miresele exotice, cu o personalitate debordantă
  2. Pentru miresele diafane, care se disting prin naturalețe
  3. Pentru miresele clasice, care păstrează firul narativ al tradițiilor
  4. Pentru miresele care își doresc altceva
  5. Pentru miresele elegante, care adoră strălucirea

Știm deja că ținuta unei mirese nu este completă fără minunatul buchet floral, care îi devine în ziua nunții cel mai prețios accesoriu pe care îl poartă. Deși buchetul de mireasă vine ca o tradiție ce datează încă din antichitate, vedem cum an după an, acesta evoluează datorită tendințelor, dar și datorită curajului pe care acum femeile îl emană în raport cu preferințele personale.

Noi, ca artiști florali, cu fiecare eveniment în parte suntem norocoși să descoperim noi personalități, noi preferințe și provocări în ceea ce privește buchetul de mireasă. De la cele mai clasice aranjamente și până la cele mai exotice și ieșite din comun buchete, iubim să facem fiecare mireasă fericită, oferindu-i exact ceea ce visează.

Totuși, să nu neglijăm faptul că sunt câteva indicii care ne ajută să construim cele mai potrivite buchete de mireasă, iar pe lângă personalitatea și preferințele miresei, mai vorbim și despre tematica nunții, locația aleasă, rochia pe care o poartă și așa mai departe. Este important să știi că sfatul nostru referitor la buchetul de mireasă perfect pentru tine, va ține cont de toate aceste elemente.

Și, pentru că ne place mai mult să ne jucăm cu texturi, nuanțe și combinații inedite de flori decât să vorbim despre ele, îți vom prezenta în continuare câteva buchete de mireasă create de noi, în stiluri diferite:

Pentru miresele exotice, cu o personalitate debordantă

Este de la sine înțeles faptul că acest buchet complimentează o personalitate puternică, vibrantă, ce rezonează minunat cu nuanțele aprinse și elementele ieșite din comun. Iubim să vă vedem încrezătoare, ieșind din zona de confort cu o pată de creativitate în cea mai importantă zi din viața voastră.

WhatsApp Image 2021 09 16 at 16.00.44.jpeg

Pentru miresele diafane, care se disting prin naturalețe

Dacă ai o personalitate caracterizată de simplitate și rafinament, atunci acesta este genul de buchet potrivit pentru tine. Te îndepărtezi și tu de la coloristica uzuală, însă îți place să păstrezi lucrurile într-o manieră minimalistă, elegantă.

WhatsApp Image 2021 09 16 at 16.00.44 1.jpeg

Pentru miresele clasice, care păstrează firul narativ al tradițiilor

Buchetul alb, de dimensiuni medii, compus din florile tale preferate, reprezintă unul dintre cele mai clasice buchete de mireasă. Tradițiile nu îmbătrânesc niciodată și iubim să le vedem prezente în cadrul evenimentelor, însă mereu vom da o notă de prospețime fiecărui aranjament.

WhatsApp Image 2021 09 16 at 16.00.44 2.jpeg

Pentru miresele care își doresc altceva

Așa cum știi, pentru noi creativitatea nu prea are limite. Așadar, dacă ne spui că îți dorești ceva unic, aparte, ceva rar văzut în cadrul acestui gen de evenimente, vom veni cu idei îndrăznețe care să completeze cadrul nunții voastre perfect. În acest caz, a fost un buchet creat din plante suculente, care a atras curiozitatea tuturor.

WhatsApp Image 2021 09 16 at 16.00.45.jpeg

Pentru miresele elegante, care adoră strălucirea

Un lucru este cert. În ziua cea mare, fiecare femeie își dorește să strălucească mai mult ca oricând, să eclipseze privirile tuturor și să simtă cu adevărat că acea zi, este despre ea și despre iubire. Așadar, un buchet cu accente glam și bijuterii prețioase este cea mai potrivită alegere în acest sens.

WhatsApp Image 2021 09 16 at 16.00.45 1.jpeg

Tu ce fel de mireasă îți dorești să fii? Așa cum vezi, suntem pregătiți să complimentăm fiecare personalitate, așadar, dacă ești indecisă sau vrei să te bucuri de sfatul experimentat al echipei noastre de floriști, nu ezita să ne contactezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *