Cuprins:

  1. Buchet 101 Trandafiri Rosii
  2. Elegant Giftbox
  3. Blue Sapphire
  4. Buchet Miniroze Colorate

Momentul în care oferi un buchet de flori, se descrie deseori prin diferite sentimente. Uneori dăruiești un buchet cu admirație, alteori cu iubire, în multe ocazii îți dorești să transmiți mulțumire sau pur și simplu niște sincere felicitări. Cu siguranță ai trecut și tu prin astfel de contexte, dacă nu prin toate, și suntem convinși că într-un moment sau altul, ți-ai pus și tu cel puțin odată întrebarea ce spui când oferi flori?

Dacă te afli în comunitatea noastră de ceva timp și ne urmărești atât aici, pe blog, cât și pe rețelele noastre de socializare Facebook și Instagram, atunci știi deja că pentru noi, florile reprezintă în sine un limbaj aparte, iar cel mai important aspect atunci când dorești să transmiți un sentiment anume, este alegerea florilor potrivite.

Când oferi buchetul corespunzător, vei vedea că ceea ce spui când le oferi, se va transforma într-o preocupare absolut inutilă. Florile și aranjamentele noastre vorbesc în locul tău, iar de-alungul anilor, ne-am asigurat ca fiecare femeie care primește un buchet La Vie en Rose, să simtă exact cât este de specială și ce înseamnă ea pentru tine. Iar prin intermediul vostru, am reușit acest lucru de fiecare dată!

Totuși, cum vei știi tu să alegi florile potrivite în funcție de mesajul pe care vrei să-l transmiți? Pentru asta, echipa noastră de floriști va fi mereu alături de tine, însă iată și câteva exemple:

Buchet 101 Trandafiri Rosii

Buchet 101 Trandafiri Roșii – pur și simplu, te iubesc!

WhatsApp Image 2021 09 28 at 16.00.26 1.jpeg

Vezi? Este evident că orice cuvânt ai încerca să spui atunci când dăruiești acest buchet persoanei iubite, este în plus. Un aranjament atât de romantic nu are nevoie de completări, ci doar de un moment de vulnerabilitate pe care să-l savurați cu tot sufletul, atât voi, cât și iubita sau soția voastră.

Elegant Giftbox

Elegant Giftbox – îți mulțumesc!

WhatsApp Image 2021 09 28 at 16.00.26 2.jpeg

Acest tip de cutie se potrivește minunat în diferite contexte, însă de fiecare dată poartă cu el mesajul unui mulțumesc deosebit, spus din suflet. Așadar, fie că e pentru persoana iubită și vrei să-i mulțumești că o ai alături în viața ta, fie că e pentru o prietenă apropiată care ți-a oferit ajutor sau suport de orice fel, un astfel de aranjament va transmite aprecierea ta, fără a fi necesare alte cuvinte.

Blue Sapphire

Blue Sapphire – Monochrome Collection – ești specială!

WhatsApp Image 2021 09 28 at 16.00.26 3 1.jpeg

Ce spui când oferi flori, în special oricare buchet din colecție Monochrome, este faptul că femeia din viața ta este cu adevărat specială, unică, deosebită. Aceste buchete se desprind de sfera convenționalului și îmbină flori și elemente diferite, complimentate de aceeași nuanță vibrantă care le unește într-un aranjament extravagant.

Buchet Miniroze Colorate

Buchet Miniroze Colorate – fără nici un motiv!

WhatsApp Image 2021 09 28 at 16.00.26 4.jpeg

Există momente în viață când vrei să-i dăruiești persoanei iubite un buchet de flori, însă doar pentru că așa simți și nu neapărat pentru că celebrați un moment aparte. Și crede-ne, nu există un gest mai romantic decât cel prin care îți surprinzi jumătatea în cel mai neașteptat moment. Buchetul poate să fie cât mai minimalist și să conțină florile ei preferate, un parfum aparte, iar ea va înțelege exact ceea ce vrei tu să-i spui. Dar, desigur, fără nici un alt cuvânt rostit de tine.

Așa cum vezi, fiecare colecție și fiecare buchet de flori La Vie en Rose vine cu o poveste, cu un mesaj pentru persoana căreia dorești să-i dăruiești atenție. Astfel, întrebarea ta referitoare la ce spui când oferi flori, poate să rămână o simplă întrebare la care sperăm noi, că ți-am oferit un răspuns chiar mai bun decât cel la care te așteptai.

Iar acum că te-am dus cu gândul la cineva drag, ce spui să-i oferi un buchet de flori special? Îl poți comanda direct de pe site-ul nostru aici, și îl poți ridica din oricare florărie sau să ne lași pe noi să îl livrăm direct la ea acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *