Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  1. Identificarea și alegerea produselor
  2. Înregistrarea dumneavoastră ca utilizator
  3. Efectuarea plății produselor

Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Pentru ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții, atunci când completați datele beneficiarului asigurați-vă că acestea sunt complete și corecte.

În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completă sau numele complet, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin email. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrările întarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementări legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.

Cum cumpără

1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe https://www.florarialavieenrose.ro/ reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România).

2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori și aranjamente florale). Acestea nu se pot aplica dulciurilor, băuturilor, jucăriilor, accesoriilor (vaze, coșuri, ambalaje).

Modalități de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plată. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următoarea fereastră vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plata. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi.

product scaled
cart scaled
checkout scaled
thankyoupage 2 scaled