Citiți cu atenție

Termeni și condițiile site-ului nostru

I. IDENTIFICARE COMERCIANTULUI ONLINE

Serviciul https://www.florarialavieenrose.ro/ este oferit de SC SHAKI COMP SRL

Date de contact :

Telefon: 0758 227 273 / Mail: info@florarialavieenrose.ro

SC SHAKI COMP SRL

Nr.ord.reg.com/an: J12/3256/2023 Cod fiscal: RO24133551

Sediu social: Cluj-Napoca, Colonia Borhanci 197/1

ÎI. DESPRE www.florarialavieenrose.ro

https://www.florarialavieenrose.ro/ este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de SHAKI COMP SRL sunt produse noi.

III. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Conținutul și designul https://www.florarialavieenrose.ro/, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, descriere produse și orice alte materiale) aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite numănui să utilizeze sau să reproducă materialele https://www.florarialavieenrose.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.

Este permisă crearea limitată, irevocabilă și neexclusivă a hiperlink-urilor către pagină de index a https://www.florarialavieenrose.ro/, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul https://www.florarialavieenrose.ro/ într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail info@florarialavieenrose.ro.

IV. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/ poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului https://www.florarialavieenrose.ro/ sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a https://www.florarialavieenrose.ro/ și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le citiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile https://www.florarialavieenrose.ro/. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/ nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

https://www.florarialavieenrose.ro/ își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

V. DATELE PERSONALE / POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Prin înregistrarea ca utilizator al https://www.florarialavieenrose.ro/ vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului https://www.florarialavieenrose.ro/ și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele https://www.florarialavieenrose.ro/ va trebui să ne comunicați o adresa de email validă, precum și alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează https://www.florarialavieenrose.ro/, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți.

SC SHAKI COMP SRL din Zalău, proprietar al brandului „Florăria La Vie en Rose” este înregistrat că Operator de Baze de Date prin Notificarea nr. 8243 / 23.01.2008 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și prelucrează datele cu caracter personal furnizate de Dumneavoastră prin acest document având că scop reclamă, marketing și publicitate. Pe viitor, aceste date – email, telefon, eventual adresa – ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către Dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail info@florarialavieenrose.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

https://www.florarialavieenrose.ro/ va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră.

VI. PROCEDURA DE CUMPĂRARE

Pentru a cumpără și intra în posesia produselor oferite spre vânzare https://www.florarialavieenrose.ro/ este necesară parcurgerea următoarelor etape:

-identificarea și alegerea produselor
-înregistrarea dvs. că utilizator al https://www.florarialavieenrose.ro/
-efectuarea plății produselor
Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plata, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.florarialavieenrose.ro/ sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Pentru ca livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții, atunci când completați datele beneficiarului asigurați-vă că acestea sunt complete și corecte. În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completa sau numele complet, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin email. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementări legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.

VII. CUM CUMPĂR

1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe https://www.florarialavieenrose.ro/ reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România).

2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori și aranjamente florale). Acestea nu se pot aplică dulciurilor, sampaniilor, jucăriilor, accesoriilor (vaze, coșuri, ambalaje).

Modalități de plata

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata. Dacă ați ales că metodă de plata transferul bancar/ ordin de plata, următoarea fereastră vă mulțumește pentru comandă plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plata. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi.

VIII. RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE TIPURI DE CONȚINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:

nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de “spam”.
În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. https://www.florarialavieenrose.ro/ își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe https://www.florarialavieenrose.ro/, transmiteți (în afară cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifică, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe https://www.florarialavieenrose.ro/, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale https://www.florarialavieenrose.ro/

https://www.florarialavieenrose.ro/ are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. https://www.florarialavieenrose.ro/ nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. https://www.florarialavieenrose.ro/ are dreptul de a nu publică toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

IX. FORȚĂ MAJORĂ

https://www.florarialavieenrose.ro/, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către https://www.florarialavieenrose.ro/ nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voință https://www.florarialavieenrose.ro/. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la https://www.florarialavieenrose.ro/, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele https://www.florarialavieenrose.ro/, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

X. PUBLICITATEA

https://www.florarialavieenrose.ro/ poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparțînând terților. Prin utilizarea https://www.florarialavieenrose.ro/ și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XI. RECLAMAȚII PRIVIND ÎNCĂLCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETĂȚIi INTELECTUALE

https://www.florarialavieenrose.ro/ respectă dreptul la propietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: info@florarialavieenrose.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate la capitolul Contact din prezentul contract.

XII. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Serviciile oferite de societate prin intermediul https://www.florarialavieenrose.ro/ sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere la Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanță de Urgență 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Termenii și condițiile https://www.florarialavieenrose.ro/ se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SHAKI COMP SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competențe de pe rază municipiului Cluj-Napoca.

XIII. PREZENTAREA OFERTEI

SC SHAKI COM SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/ au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Anumite fotografii de pe site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/ sunt cu titlu de prezentare și pot există diferențe între acestea și produs.

XIV. SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA FLORILOR LA FIR ȘI A PLANTELOR LA GHIVECI

Pentru a avea grijă în mod corespunzător de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie să respecți următoarele instrucțiuni.

Dacă ai primit un buchet de flori:

-pune florile, cât mai curând, într-o vaza suficient de mare, cu apă curată;
-păstrează florile într-un loc cât mai luminos, aerisit, fără soare direct.
Alături de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atașat un pliculeț cu conservant, care te va ajuta să prelungești viață florilor și să le menții cât mai frumoase. Înainte de adăugarea conservantului trebuie să respecți următorii pași:

-dizolvă conținutul pliculețului în jumătate de litru de apă curată;
-completează zilnic cu apă curată și taie 2 cm din tijă florală cu un cutter bine ascuțit
ATENȚIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile tăiate, la o singură schimbare a apei.
Dacă ai primit un aranjament de flori, împreună cu burete (numit oasis):

-ai grijă ca buretele să rămână umed tot timpul (florile absorb apa din el);
-evită mutarea aranjamentului;
păstrează aranjamentul într-un loc cât mai luminos, aerisit, fără soare direct.
Dacă ai primit un aranjament cu plante la ghiveci:

-păstrează aranjamentul într-un loc cât mai luminos, aerisit, fără soare direct
-udă aranjamentul cu moderație, doar când pământul tinde să se usuce, la 3-4 zile
-alege îngrășământul adecvat fiecărei plante decorative, prin flori sau prin frunze, și folosește-l lunar în perioadele de creștere și la două săptămâni în timpul înfloririi
Îți recomandăm să păstrezi florile la o temperatură cât mai scăzută, să le ferești de curent și de șocuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

XV. DREPTUL DE RETUR

Conform OUG 34/2014, florile și dulciurile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Jucăriile , vazele și alte produse decorative neperisabile comercializate de SC SHAKI COMP SRL se pot returna

Procedura de denunțare și retur:

Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele, accesoriile și coșurile, da.
Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: SC SHAKI COMP SRL, Colonia Borhanci, 197/1, Cluj-Napoca, prin orice curier doriți.
Transportul coletului de retur va fi plătit de către SC SHAKI COMP SRL.
În colet se vor află toate documentele primite inițial, precum și o adresa scrisă, semnată de persoană care a inițiat și plătit comandă, care notifica denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
Coletul trebuie trimis la sediul SC SHAKI COMP SRL în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
Suma plătită va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea notificării de retragere.
În urmă întrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la dată întrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie să ne anunțe prin mail, poștă, telefon, SMS, verbal etc.

XVI. GARANȚIA DE CONFORMITATE

Răspunderea https://www.florarialavieenrose.ro/ pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

SHAKI COMP SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de formă în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.
Produsele comercializate pe site-ul https://www.florarialavieenrose.ro/ beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. SHAKI COMP SRL oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 5 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul.

Toate Bunurile comercializate de către SHAKI COMP SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Floraria La vie en Rose acordă o atenție deosebită produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora.