Afișez toate cele 6 rezultate

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cuprins:

 1. De ce galben ?
 2. Care este cel mai potrivit moment pentru a dărui un buchet de trandafiri galbeni?
 3. Cum , cand si ce fel de mixuri de flori sa daruiesti ?
 4. Istoria Trandafirului Galben
 5. Vrem ca buchetele sa reziste cat mai mult timp. Cum facem asta?
 6. Adauga un cadou

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trandafirii, unele dintre cele mai elegante flori, care pot exprima atât dragoste, cât și gingășie și mulțumire, flori de care peste tot, ne bucurăm pe tot parcursul anului.

Când vorbim despre galben si despre buchete de trandafiri , vorbim despre culoare, energie și multă pozitivitate.

De ce galben ?

Galbenul reprezintă o culoare plină de viață, care ne aduce zâmbetul pe buze la o simplă privire și care ne bucură sufletul nespus.

Deși în mod popular galbenul este asociat cu gelozia, sentimentele pe care trandafirii de această culoare ni le transmit, contrazic această opinie.

Un buchet de trandafiri galbeni este ca o zi proaspătă de primăvară, care aduce o pată de culoare în locuințe, dar și în sufletul femeii dragi din viața ta.

Echipa La Vie en Rose corelează trandafirii galbeni cu optimismul și fericirea, mai ales datorită faptului că aceștia reprezintă un simbol al prieteniei și al spiritului blând.

 Care este cel mai potrivit moment pentru a dărui un buchet de trandafiri galbeni?

Ei bine, noi spunem că o surpriză neașteptată cu un astfel de aranjament va avea cel mai mare impact asupra ei, însă ocaziile unde aceste buchete se integrează de minune, sunt diverse.

De la cununii civile, la botez, aniversări de zi de naștere, la aniversări romantice, fiecare cadru, atât timp cât se potrivește fie cu decorul, fie cu preferințele persoanei care îl va primi, buchetul de trandafiri galbeni va face furori în orice context și moment.

Așadar, persoanele cele mai potrivite căreia îți recomandăm să dăruiești un astfel de buchet ar fi acelea care fac parte din familie sau din grupul apropiat de prieteni.

Chiar și iubitei sau soției tale îi poți dărui un astfel de buchet, mai ales atunci când vrei să-i transmiți că înainte de toate, pentru tine, ea este cea mai bună prietenă a ta.

Cum , cand si ce fel de mixuri de flori sa daruiesti ?

Modurile în care poți dărui trandafirii galbeni sunt diverse.

Poți opta pentru un buchet creat exclusiv din aceste flori, iar în acest caz, îți recomandăm să alegi un număr mai mare de fire, pentru ca buchetul să se bucure de volum și de o prezență puternică.

Totuși, trandafirii galbeni se remarcă de minune și alături de alte flori, creând aranjamente armonioase, plăcute privirii, așezate chiar și în cutii elegante.

Printre cele mai spectaculoase buchete din colecțiile actuale La Vie en Rose, se numără Yellow Daze, și face parte din colecția Monochrome.

Este un buchet impozant, exotic, compus din trandafiri galbeni, frunză de Monstera, dar și alte flori și detalii care completează aspectul unic al acestui buchet.

Istoria Trandafirului Galben

Pentru un trandafir, galbenul ți se poate părea o culoare ușor ieșită din comun, excentrică chiar.

Ei bine, bănuielile tale nu sunt eronate, căci trandafirii de culoare galbenă provin din Orientul Mijlociu, fiind regăsiți pentru prima oară în Afganistan și în sud-estul Asiei.

Ei datează încă din secolul al XVIII-lea, așadar, multe generații de femei s-au bucurat până acum la vederea acestor superbe flori.

Vrem ca buchetele sa reziste cat mai mult timp. Cum facem asta?

Trandafirii sunt flori cunoscute ca fiind rezistente, însă, pentru a te încânta din vaza lor pentru cât mai mult timp, ei au nevoie de puțină atenție din partea ta.

Pentru asta, poți pune în aplicare diverse trucuri care vor ajuta trandafirii să rămână cât mai mult timp în forma lor inițială.

Aceste tipuri de flori nu sunt pretențioase, aspectul cel mai important fiind apa proaspătă și lumina.

Îți recomandăm să așezi buchetul de trandafiri într-o vază suficient de înaltă, care să poată să susțină lungimea tulpinilor, însă înainte de a le introduce în apă, asigură-te că îndepărtezi frunzele care intră în contact direct cu apa.

Acestea favorizează apariția microbilor și astfel, aceștia se pot ofili mai repede decât ne dorim.

În plus, mai poți tăia cu grijă 1-2 cm din capătul tijelor în fiecare zi, folosind un cuțit, la o înclinație de 45 de grade.

Legat de apă, aceasta trebuie să fie mereu proaspătă, astfel că trebuie schimbată în fiecare zi, așa încât florile să beneficieze mereu de nutrienții de care au nevoie. Dacă parcurgi acești pași, îți garantăm cu buchetul cu trandafiri va avea viață destul de lungă.

Adauga un Cadou

Când vrei ca acest cadou să fie cu adevărat special, îți oferim posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse care fac parte din gama premium.

Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, îți oferim posibilitatea să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine.

Astfel, atunci când florile se ofilesc și rămân o amintire în suflet, felicitarea ta poate păstra vie fiecare clipă.

Buchetele cu trandafiri galbeni sunt un mod minunat de a reaminti cuiva drag, cât de mult înseamnă pentru tine.

Așadar, de fiecare dată când simți nevoia să-ți manifești aprecierea sau iubirea față de o persoană apropiată, un buchet cu trandafiri galbeni poate fi una dintre cele mai bune alegeri.

În continuare, te invităm să descoperi toate aranjamentele cu trandafiri galbeni disponibile pe site-ul nostru, sau de ce nu, să configurezi chiar tu buchetul potrivit.

Ai ales deja florile ?

ADAUGĂ UN CADOU

Dacă vrei ca acest gest să fie și mai special, îți oferim posibilitatea de a adăuga o ciocolată sau o sticlă de Prosecco, produse care fac parte din gama noastră premium. Mai mult, pentru a personaliza și mai mult întregul gest, poți alege să atașezi o felicitare cu textul dorit de tine. În acest fel, vei completa gestul cu un mesaj, care cu siguranță o va emoționa.

Artă cu esentă florală

FLORĂRIA LA VIE EN ROSE

Brandul La Vie en Rose s-a consolidat pe parcursul a celor peste 10 ani de activitate în domeniul artei florale, dezvoltându-se constant și fiind azi un concept inovativ, care setează trend-uri în materie de flori, la nivel național și internațional.

Florariile Noastre

Suntem prezenți în 2 locații din Cluj !

Dacă vrei să ne vizitezi în locații, artiștii noștri florali te așteaptă pentru a contura împreună buchetul de flori pe care îl dorești. Te întâmpinăm cu mult entuziasm și creativitate, astfel încât să ai parte de o experiență plăcută.

Zona Piața Cipariu

 • 0758 227 273
 • comenzi@florarialavieenrose.ro
 • Str. Constantin Brâncuși Nr. 2
 • L-S: 09:00 - 20:00 D: 10:00 - 16:00

Platinia Shopping Center

 • 0746 730 007
 • comenzi@florarialavieenrose.ro
 • Calea Mănăștur Nr. 2-6, în incinta Platinia
 • L-D: 10:00 - 22:00
Blog

AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI INSPIRĂ-TE !

Pe blog găsești o mulțime de inspirație care se învârte în jurul subiectului nostru preferat, florile. Dacă vrei să știi ce transmit florile, cum alegi buchetul potrivit, cum se îngrijește acesta și multe altele, atunci te invităm să citești articolele noastre.

Afișează mai mult