Cuprins:

  1. Complimentează-i personalitatea
  2. Flori pe placul ei
  3. Surprizele sunt mereu o alegere inspirată

Trebuie să mărturisim că pentru noi, între flori, nu există termen de comparație. Fiecare se deosebește în felul ei unic, așadar, atunci când vorbim despre acest subiectadaptăm totul printr-un filtru subiectiv.

Totuși, în ceea ce privește modul în care așezăm florile într-un buchet sau aranjament, într-adevăr, pot exista rezultate mai minimaliste sau mai spectaculoase, care atrag privirile mai ușor, sau care ajung mai repede la suflet.

Când vrei să alegi un buchet de flori pentru cineva drag, te invităm să descoperi colecțiile noastre, suntem convinși că vei găsi ceea ce cauți.

Iar noi, în continuare, îți vom da câteva sfaturi despre cum să alegi buchetele, în funcție de persoana căreia i-l vei dărui.

Complimentează-i personalitatea

Asemenea florilor, fiecare dintre noi ne deosebim printr-un stil aparte de a ne comporta, de a ne îmbrăca, de a gesticula, exprima și așa mai departe.

Personalitatea fiecăruia este ceea ce ne face unici, speciali, și mai este, pe de altă parte, primul indiciu în ceea ce privește alegerea buchetului de flori potrivit.

Există doamne și domnișoare delicate, caracterizate de feminitate, dar, în același timp, există femei extrovertite, care iubesc lucrurile îndrăznețe, ieșite din comun.

Astfel, buchetele diferă în funcție de perspectiva fiecăreia, așa că tu, prin simpla ei personalitate, ne poți spune dacă dorești un buchet extravagant, precum Purple Fusion din colecția Monochrome sau unul romantic, precum The Queen of my Heart.

WhatsApp Image 2021 08 09 at 12.19.21.jpeg
WhatsApp Image 2021 08 09 at 12.19.21 3.jpeg

Flori pe placul ei

Cele mai frumoase buchete se aleg de cele mai multe ori prin prisma… florilor. Adică, prin tipurile de flori pe care alegem să le îmbinăm în aranjament.

Dacă știi că este o iubitoare de trandafiri roșii, atunci pentru ea, cel mai frumos buchet va fi chiar Buchetul 101 Trandafiri Roșii.

Totuși, nu în cazul tuturor femeilor este atât de simplu, așadar, dacă nu ai nici cea mai mică idee despre florile ei preferate, îți oferim un alt truc.

Știi că iubește, de exemplu, primăvara?

Ei bine, acest anotimp este caracterizat prin multă culoare și energie, așadar, îți propunem un buchet compus din miniroze, lalelehortensii, frunze de eucalipt și alte elemente care să exprime toate lucrurile pe care ea le îndrăgește la primăvară.

WhatsApp Image 2021 08 09 at 12.19.21 1.jpeg

Surprizele sunt mereu o alegere inspirată

Câteodată, cele mai frumoase buchete sunt determinate de momentele în care acestea sunt dăruite, respectiv, primite.

Ne așteptăm să le primim la ocazii speciale precum zile de naștere, diverse aniversări, sărbători speciale, însă primite în alte momente neașteptate, ar putea aduce o bucurie imensă în sufletul oricărei doamne sau domnișoare.

Așadar, uneori, pentru a oferi cel mai frumos buchet , este suficient să alegi un moment surpriză, o clipă care să devină memorabilă în viața ei și de care să își amintească cu drag, tot timpul.

WhatsApp Image 2021 08 09 at 12.19.21 2.jpeg

Cu aceste tips & tricks în minte, suntem convinși că de acum, îți va fi mult mai ușor să alegi buchetele potrivite pentru femeile speciale din viața ta.

Noi te așteptăm în florăriile noastre pentru a te surprinde cu buchete personalizate, sau pe site-ul nostru, de unde poți comanda și livra florile cu ajutorul echipei La Vie en Rose, direct la ușa ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *