Despre brandul La Vie en Rose

O călătorie prin parfumul și culorile vieții

Brandul La Vie en Rose s-a consolidat pe parcursul a celor peste 10 ani de activitate în domeniul artei florale, dezvoltându-se constant și fiind azi un concept inovativ, care setează trend-uri în materie de flori, la nivel național.

2012 a fost anul în care ideea creativă a devenit realitate prin prima florărie La Vie en Rose, iar anii ce au urmat au întărit această dorință de a crea artă florală la un nivel superior. Dezvoltarea și creativitatea constantă au propulsat brandul spre recunoaștere în intreaga țară.

În prezent, brandul La Vie en Rose continuă să se extindă la nivel național prin sistemul de franciză, cu scopul de a aduce flori spre cât mai mulți iubitori de frumos.

Începând cu anul 2024, brandul La Vie en Rose a făcut saltul important spre piața internațională, deschizând primul concept store în Dubai.

La Vie en Rose emană artă cu esență florală, inovație și eleganță prin fiecare aranjament și buchet realizat.

Catalina La Vie en Rose 3 scaled e1707048516434
Echipa La Vie en Rose

Cei 18 tineri din spatele creațiilor noastre

O echipă de 18 tineri care își pune toată pasiunea și creativitatea în aducerea la viață a unor idei înflorate.

Creațiile lor, inovative și unice, sunt rezultatul îmbinării experienței în design-ul floral și a creativității aparte de care fiecare dintre ei dă dovadă.

Buchetele spectaculoase realizate de membrii echipei La Vie en Rose întorc privirile tuturor trecătorilor din momentul în care buchetele trec de pragul florăriilor noastre.

Creațiile lor se regăsesc peste tot, la evenimente elegante, nunți exotice, rafinate, dar și la petreceri boeme.

Frumusețea aranjamentelor florale denotă calitatea superioară a produselor folosite, dar mai ales ingeniozitatea și talentul celor din echipa La Vie en Rose.

Alături de ei, imaginația nu are limite.

Fondatoarea La Vie en Rose

Cătălina și viziunea sa artistică florală

Cătălina și-a început drumul în zona antreprenoriatului în 2012, când La Vie en Rose a luat naștere sub forma unui butic cochet plin de culoare, în care toate ideile sale artistice s-au transformat în realitate. Datorită perseverenței, florăria și stilul Cătălinei au luat amploare, ajungând să formeze, în prezent o echipă de artiști inovativi, în cele două florării luxuriante din Cluj-Napoca.

Gândirea inovativă și viziunea sunt două din punctele forte pe care aceasta le are în munca cu florile, lucru vizibil prin aranjamentele “out of this world” pe care le realizează și inovează de peste 10 ani. Inginer peisagist, lucrând mereu cu florile din 2012 până în prezent, Cătălina a devenit un expert în domeniu, în mare masură, datorită celor peste 1000 de evenimente realizate cu succes, zâmbete și feedback pozitiv.

Un loc special în sufletul ei îl au nunțile, pentru care aceasta acordă o atenție deosebită detaliilor și se implică activ în îndeplinirea viselor mireselor care ii calcă pragul.

Stilul care o caracterizeaza întregește cuvintele luxuriant și vibrant, într-o mireasmă pariziană.

Prezentā cu același entuziasm și energie ca și în prima zi, azi, Cătălina împărtășește experiența acumulată prin cursurile de artă florală pe care le predă.