Livrare în Cluj-Napoca

Avem trei metode de livrare: Express în 2-4 ore, Standard între 10:00-20:00, sau ridicare gratuită din magazin.

livrare flori in cluj

Cum funcționează serviciul de livrare flori în Cluj?

Fie că e vorba despre un moment important pe care vrei să îl faci cu adevărat special, sau pur și simplu să surprinzi o persoană dragă din viața ta cu un gest deosebit, suntem alături de tine pentru a ne asigura că buchetul tău ajunge la destinația dorită.

La orice comandă realizată pe site-ul nostru, îți oferim posibilitatea de a livra buchetul direct la ea acasă, în timpul stabilit de tine.

Atunci când te decizi să comanzi direct din shop-ul nostru, decizia va fi mult mai ușoară deoarece vei putea filtra într-un mod eficient toate produsele noastre.

De exemplu, dacă îți dorești ca buchetul să fie realizat dintr-un anumit tip de floare, poți introduce în secțiunea de ”căutare” cuvântul cheie, iar pe pagină îți vor fi afișate toate buchetele care se încadrează în acel criteriu.

În cazul în care nu ai inspirație, poți naviga în secțiunile de pe site, unde vei descoperi și colecțiile noastre. Avem o mulțime de variante, perfecte pentru a trezi o mulțime de emoții pentru persoana care îl primește.

Atunci când alegi această opțiune, cea cu livrare flori în Cluj, pentru ca noi să reușim să efectuăm comanda în cele mai bune condiții, trebuie să te asiguri că ai completat datele beneficiarului complet și corect.

În cazul în care nu poți furniza adresa completă sau numele complet, te rugăm să ne anunți telefonic sau prin email. Nu ne putem asuma răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementări legal, ORDIN nr.3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțină toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagina de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește ca datele de livrare să fie preluate ca date de facturare.

1. Alege buchetul și metoda de livrare dorită

online shop

2. O să primești un email de confirmare cu comanda 

notification bell

3. Așteaptă curierul nostru în intervalul stabilit

delivery truck

4. Sau ridică din magazin buchetul ales

flower shop 1

Express (în 2 - 4 ore doar în Cluj-Napoca)

Indiferent de urgență, prin intermediul livrării express, care se realizează într-un interval de două, până la 4 ore de la confirmarea comenzii, buchetul ales de tine ajunge la adresa indicată.

30 RON

Standard (între 10:00 - 20:00)

În cazul în care livrarea buchetului nu reprezintă o urgență, poți alege opțiunea de livrare normală, pe care o efectuăm între orele 10:00 și 20:00.

15 RON

Ridicare din magazin (Cipariu sau Platinia)

Dacă îți dorești să te ocupi chiar tu de livrarea florilor, atunci poți plasa comanda pe site, noi o pregătim, iar mai apoi poți să treci în florăria selectată de tine pentru ridicarea buchetului.

Gratuit