Ne plac schimbările sezoniere, în special când vorbim despre unul dintre anotimpurile noastre preferate, toamna. Frunzele arămii care creează cel mai impresionant covor, florile care apar în cele mai vibrante culori, întreaga paletă de nuanțe care îmbracă toată natura, toate aceste elemente ne inspiră să concepem și să conturăm cele mai inedite aranjamente. Dacă și tu ești în asentimentul nostru, te invităm în continuare să descoperi colecția noastră de toamnă, unde ne-am jucat cu elementele reprezentative ale acestui sezon pentru a crea buchete florale și decorațiuni în ton cu acest sezon.

Atunci când vrei să oferi o atenție, să marchezi un eveniment important sau pur și simplu să faci dintr-o zi oarecare o zi specială pentru cineva, te poți lăsa inspirat de aranjamentele create cu ocazia toamnei.

2 1.png

Buchet Fall in Love – Acest buchet descrie o toamnă transpusă în nuanțe pământii, care cu siguranță îi va surprinde toate simțurile. Ea iubește acest anotimp, iar tu o iubești pe ea, deci ce poate fi mai frumos decât să îi oferi un aranjament într-o zi oarecare, care îmbină texturi și parfumuri care te transpun într-un peisaj de toamnă desprins din povești?

4 1.png

Buchet Autumn Extravaganza – cu gândul de a crea ceva inedit, ceva care să o impresioneze pe ea, ne-am lăsat conduși de creativitate pentru a compune un buchet reprezentativ de toamnă. Acesta se descrie prin culori intense și vibrante, specifice acestui anotimp. Elementele care fuzionează în acest buchet creează un efect vizual impresionant, care cu siguranță va fi pe placul ei.

3 1.png

Buchet Autumn Fantasy – așa cum îi sugerează numele, acest buchet este transpus într-o fantezie a toamnei, exact așa cum o vedem noi, adică intensă, pasională și feminină și mai presus de toate, unică. Autumn Fantasy reprezintă un aranjament floral cu personalitate puternică, un buchet care se descrie prin simțuri, și nu prin cuvinte. Contrastele de roșu, vișiniu și violet se armonizează într-un buchet perfect, compus din flori diferite care se completează reciproc.

Poze Articole LVR.png

Cupolă Pastel Dream – atunci când vrei ca gestul pe care îl faci să fie mai special, poți alege cupola Pastel Dream. Inspirându-ne de paleta de culori așternută, în care predomină nuanțele de bronz, auriu și arămiu, am completat-o cu flori pastelate, așezate în armonie cu elemente specifice acestui anotimp. Acest aranjament nu îi va înfrumuseța doar ziua, ci și spațiul unde îl va așeza.

7.png

Terarii – terariile sunt, de asemenea, o idee foarte inspirată pentru un cadou. Aceste două modele îmbină diverse elemente care au rolul de a scoate în evidență frumusețea toamnei, într-un mod inedit. Ambele mai au pe lângă plantele suculente diverse accesorii care se încadrează în acest sezon, astfel încât să transmită cele mai frumoase sentimente pe care le oferă toamna.

6 1.png

Coronițe – Culorile toamnei sunt atât de impresionante, încât am căutat un nou mod de a aduce această paletă de la exterior, în interior. Sunt compuse din diverse elementele reprezentative, îmbrăcate în tonurile specifice acestui sezon. Astfel, cele două modele de coronițe conturează o decorațiune ideală pentru locuința ta, dar reprezintă și un cadou inspirat pentru cineva drag.

5 1.png

Dovleac cu flori – un alt mod de a aduce mai aproape peisajul tomnatic în locuință, este prin intermediul unui dovleac decorativ, cu flori. Acesta vibrează într-o paletă de nuanțe purpurii și este ideal pentru a fi oferit unei persoane dragi sau pentru a-i găsi un loc chiar la tine acasă. Dacă te inspiră alte nuanțe, să știi că noi îl putem personaliza după preferințele tale, chiar aici.

Toamna ne-a oferit multă inspirație, pe care am transpus-o în noua noastră colecție de sezon. Ghidați de toate elementele specifice acestui anotimp, am conturat aranjamente care să facă parte din această poveste, într-o paletă de culori specifică, compuse de cele mai deosebite flori și accesorii. Atunci când vrei să îi surprinzi zâmbetul cu un buchet inedit, găsește aranjamentul potrivit pentru ea chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *