Cuprins:

  1. Tenderness
  2. Cutie cu Trandafiri Criogenați Roz Pal
  3. Cutie cu Mix de Flori și Prosecco
  4. Purple Fusion
  5. The Queen of My Heart

Sf. Maria, o sărbătoare care aduce multă bucurie în sufletele noastre, și care, ne oferă din nou prilejul de a celebra momente unice alături de cei dragi, în special, alături de Mariile superbe din viețile noastre. În astfel de clipe simțim nevoia să le răsfățăm și să le arătăm aprecierea noastră, să le urăm un la mulți ani inedit exact așa cum merită. Iar pentru asta, echipa noastră de floriști talentați vor crea cele mai frumoase și spectaculoase buchete de flori pentru femeile dragi din viața voastră.

Când opțiunile sunt numeroase, știm că poate fi greu să alegeți aranjamentul perfect, tocmai de aceea, în acest articol venim în ajutorul vostru cu 5 propuneri de buchete care cu siguranță vor ajunge la sufletul Mariei voastre, indiferent că e vorba despre iubită, soție, mamă, soră, mătușă sau colegă.

Top 5 buchete deosebite pentru Sf. Maria

Tenderness

Aranjament vedetă din colecția noastră Gift, care îmbină într-un mod extrem de armonios diverse flori ce împărtășesc diverse nuanțe de violet. Compus din trandafiri, frezii, orhidei, zambile, miniroze și ruscus, parfumul acestui aranjament floral se remarcă prin note delicate, dulci și pline de prospețime. Este o opțiune foarte potrivită pentru mame, mătuși, bunici sau de ce nu, pentru o colegă apropiată.

WhatsApp Image 2021 09 06 at 15.34.29 2 1

Cutie cu Trandafiri Criogenați Roz Pal

Noi știm că dragostea ta pentru ea e eternă, însă dacă vrei să-i transmiți și ei acest gând și sentiment, acesta este aranjamentul pe care îl cauți. Trandafirii criogenați sunt atât un simbol al iubirii, cât și al longevității, așadar, îi poți oferi cu succes unei persoane importante din viața ta. În colecția noastră Everlasting vei regăsi astfel de aranjamente și în alte cromatici și cutii.

WhatsApp Image 2021 09 06 at 15.34.29 3.jpeg

Cutie cu Mix de Flori și Prosecco

Din colecția Luxury, cel mai potrivit aranjament floral este acesta, exprimând atât pasiune, cât și apreciere și recunoștință. Mai mult, această cutie include și o sticlă de prosecco ce aduce un plus de savoare în celebrarea acestei zi speciale, de Sf. Maria. Dacă vrei să optezi pentru alte flori sau o altă cromatică, te invităm să alegi aranjamentul potrivit din această colecție, sau să ne scrii într-un mesaj specificațiile tale.

WhatsApp Image 2021 09 06 at 15.34.29.jpeg

Purple Fusion

Cea mai recentă colecție lansată, Monochrome, a câștigat admirația tuturor femeilor care au fost răsfățate până acum cu un astfel de buchet. Așadar, dacă vrei să alegi un buchet spectaculos și inedit care să-i transmită la mulți ani Mariei tale într-un mod deosebit, aceasta este una dintre cele mai potrivite alegeri. Este un buchet cu volum, în nuanțe feminine și dominat de un parfum fresh.

WhatsApp Image 2021 09 06 at 15.34.29 1.jpeg

The Queen of My Heart

Așa cum îi spune și numele, acest buchet însumează tot ce reprezintă Maria ta, pentru tine. Iubire infinită, afecțiune, atenție, frumusețe, inedit, toate cuprinse într-un singur aranjament floral care îi va surprinde privirea de ziua ei onomastică. Îmbrăcat într-un tulle ce exprimă feminitate și delicatețe asemenea unei rochii elegante, acest buchet este perfect pentru cea mai iubită Maria din viața ta.

WhatsApp Image 2021 09 06 at 15.34.28.jpeg

Așa cum vezi, opțiunile sunt diverse, așa că cel mai potrivit buchet îl vei alege în funcție de persoana căreia dorești să-l dăruiești, ce reprezintă ea pentru tine, dar și care sunt preferințele ei, în cazul în care le cunoști. Buchetul îl poți precomanda direct de pe site-ul nostru cu livrare la ea acasă, sau te așteptăm în florăriile noastre pentru a personaliza aranjamentul exact așa cum îl vizualizezi.

Tuturor Mariilor care ne citesc și fac parte din frumoasa comunitate La Vie en Rose, vă dorim o zi superbă și plină de entuziasm, exact așa ca voi. Să vă bucurați de fiecare floare și de fiecare clipă specială petrecută cu familia și prietenii dragi. La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *