Cuprins:

  1. Culori vibrante
  2. Arcade florale
  3. Piesele centrale
  4. Greenary
  5. Aranjamente suspendate
  6. Buchete cascadă

Noul an ne-a surprins într-o notă pozitivă, cu o mulțime de inspirație și cu idei pe care abia așteptăm să le punem în practică. Chiar dacă 2020 ne-a făcut să regândim tot ceea ce planificasem, uite că am ajuns aici, cu mult entuziasm față de evenimentele ce așteaptă să ne punem amprenta. Fiecare început de an ne ghidează spre trendurile care vor predomina în tot ceea ce privește partea de decorațiuni și aranjamente florale, de la flori, paleta de culori, detalii și accesorii, care împreună vor reuși să definească un eveniment unic, plin de personalitate.

Bineînțeles, efectul wow al decorului nu este dat de tendințe, însă ne putem lua o doză de inspirație. În cadrul momentului tău special, este important să te regăsești în toate elementele ce îl definesc și să alegi ceea ce te reprezintă. Azi ne-am gândit să te inspirăm cu câteva idei care descriu acest an în materie de evenimente.

Culori vibrante

Cu toții ne dorim un vibe mai radiant anul acesta, iar acest lucru se poate vedea și în tendințe, căci culorile mai aprinse ocupă un loc principal în topuri. Îmbinarea florilor în culori bold, cu cele în culori mai pale, în diferite structuri și forme, vor crea aranjamente inedite și plăcute privirii și, nu în ultimul rând, vor introduce conceputul de unicitate în evenimentul tău.

3
2
1 682x1024 1

Arcade florale

Cu siguranță ești de acord cu noi când spunem că niciodată nu poți avea prea multe flori integrate în decor. Un alt element de efect care se înscrie pe lista trendurilor sunt arcurile florale. Ușor mai excentrice, acestea realizează un cadru cât se poate de impresionant, care poate funcționa în mai multe scenarii, cum ar fi în cadrul ceremoniei religioase dacă aceasta este în aer liber, în spatele prezidiului, la intrarea în sală, sau oriunde simți tu.

9.png
5

Piesele centrale

Nunțile în aer liber sunt printre alegerile favorite în acest an. Un astfel de peisaj se cere încadrat cu elemente care să îl completeze armonios, care să creeze o ambianță plăcută. Dacă vorbim de mese, piesele centrale mai joase, adică mai aproape de baza mesei, se regăsesc în tendințele acestui an, deoarece sunt mai firești în natură și se contopesc mai bine cu restul elementelor.

8
10
11

Greenary

Uneori, simplitatea poate oferi mai mult rafinament și eleganță dacă este reprezentată de elementele potrivite. Cu inspirații din natură, cu palete de culori reprezentate de verde, îmbinate cu alb, aranjamentele florale pot să îți ofere un decor fresh și autentic și să formeze o imagine vie și pură.

12

Aranjamente suspendate

Pentru un decor mai aerisit, dar care să și fie de impact într-o sală de evenimente sunt aranjamentele florale suspendate. Această notă de inedit este oferită de modul de aranjare, cât și de îmbinarea de culori și forme pe care le creează aceste aranjamente, care reușesc cu succes să umple un spațiu gol și să îi ofere personalitate.

WhatsApp Image 2021 01 26 at 21.38.27 800x800 1
WhatsApp Image 2021 01 26 at 21.38.25 800x800 1
alta 700x700 1

Buchete cascadă

Unul dintre accesoriile preferate ale miresei este buchetul. Exista varianta unui buchet de proporții mici, însă trendurile din 2021 ne povestesc contrariul. Buchetele tip cascadă cu siguranță nu sunt subtile, însă pentru un statement care să vorbească de la sine, această variantă este ideală. Florile preferate se îmbină într-un aranjament care să completez armonios o rochie de mireasă fluidă, simplă, dar sofisticată.

4

Abia așteptăm să creăm alături de voi decorul care să completeze momentele speciale. Pentru mai multe detalii în acest sens, ne puteți contacta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *