Cuprins:

  1. EA este unică, iar acest buchet i se aseamănă cel mai bine
  2. Diversificat, pentru că ea nu are doar o singură floare preferată
  3. O selecție de flori romantice, complimentate de culori intense

Probabil ți-am mai spus asta deja, deoarece pentru noi, este deja o certitudine: florile au puterea de a vorbi în locul nostru. În mod firesc, ele nu rostesc cuvinte, însă trezesc emoții, ele nu spun „te iubesc”, dar cu siguranță te ajută să simți asta. Pentru noi, un buchet reprezintă o poveste, un cumul de inspirație pe care îl preluăm de la voi, cei care sunteți în căutarea unui aranjament floral care să-i uimească așteptările.

Dacă ne întrebi ce buchet ar trebui să-i oferi jumătății tale astfel încât să-i transmită toată dragostea ta, noi îți recomandăm The queen of my heartDincolo de toate florile superbe care îl compun, prin toate detaliile care îl caracterizează, acest buchet marchează cu eleganță fiecare ocazie specială. Dar pentru că fiecare alegere este personală, îți vom expune pe scurt câteva elemente cheie din povestea acestui buchet.

WhatsApp Image 2021 01 18 at 15.30.57

EA este unică, iar acest buchet i se aseamănă cel mai bine

În viziunea noastră, fiecare buchet are o personalitate aparte, cu trăsături diferite unele față de altele. Adică, exact așa ca noi, ca ele. The queen of my heart este atât un buchet gingaș, cât și elegant, este regal, cu veșminte din tulle potrivite rangului său. Așa cum este și ea, iubitoare de eleganță, cu gusturi fine și cu trăsături suave.

Diversificat, pentru că ea nu are doar o singură floare preferată

În general, femeile și preferințele nu sunt tocmai cele mai bune prietene, așa că, te credem pe cuvânt atunci când ne spui că nu știi care sunt florile ei preferate. De ce? Pentru că suntem siguri că nu îi place doar o singură floare. Cu siguranță iubește lalelele dar și trandafiriiminirozele dar și alte soiuri mai extravagante, așadar, The queen of my heart cuprinde toate florile care o vor surprinde cu adevărat.

WhatsApp Image 2021 01 18 at 15.19.53 1

O selecție de flori romantice, complimentate de culori intense

Ea e și îndrăzneață, și timidă, așa că buchetul potrivit pe care să i-l dăruiești nu e o alegere tocmai ușoară. Atât doar, că acum este. The queen of my heart este exact acel buchet care îi înțelege stările, o poartă prin toate sentimentele ei preferate și o înțelege și atunci când preferă modul extravagant, dar și atunci când are preferințe mai delicate. Însă oricare ar fi starea ei prezentă, culoarea ce o reprezintă este intensă, puternică, asemenea rochiei din tulle în care acest buchet vine îmbrăcat.

Fiecare buchet al nostru inspiră o poveste, o personalitate, căci așa își găsește ușor locul în inima și în casa ei. The queen of my heart a fost creat din dorința de a contura un buchet puternic, un buchet care să-i declare toată dragostea și aprecierea ta, un buchet care să-i semene pe deplin.

Și pentru că cel mai bun moment este cel prezent, de ce să nu o surprinzi chiar acum cu acest buchet? Îl poți comanda direct din magazinul nostru online aici, și să îl livrezi acasă, acolo unde acum, gândul ei zboară spre tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *