Cuprins:

  1. Buchetul ”Nu știu de ce e supărată”
  2. Buchetul ”Am stat prea mult în oraș”
  3. Buchetul ”Ai uitat de aniversarea noastră”
  4. Buchetul ”Nu am făcut suficiente lucruri împreună”
  5. Buchetul ”Am lăsat-o să facă curat singură”

Atunci când vorba dulce nu mai aduce, cuvintele au nevoie de o completare. Și, bineînțeles, trebuie să o găsești pe cea care va veni ca răspuns cu un zâmbet din partea ei. Noi vom povesti despre ce știm noi mai bine, florile, cele care reușesc să exprime ceea ce de multe ori nu reușim să spunem. Dacă te afli în situația de a găsi o nouă modalitate prin care să înmiresmezi situația cu jumătatea ta, atunci cu siguranță o să te ajute să citești în continuare.

Prin fiecare buchet pe care îl creăm ne dorim să transmitem o emoție, un gând frumos și un sentiment de bine. Creăm artă florală cu personalitate, astfel încât, atunci când o persoană primește un buchet de la florăria noastră, să simtă că acel moment este doar despre ea.

Hai să vedem cum te scoatem noi din anumite situații.

La vieenrose 1

Buchetul ”Nu știu de ce e supărată”

Câteodată e greu să citim mintea unei femei, iar motivul pentru care ea e supărată pare greu de găsit. Dacă ai nevoie de ceva care să o topească puțin, atunci poți alege să faci primul pas cu un buchet de flori. Dacă îți dorești să colorezi puțin atmosfera, atunci noi, echipa La Vie en Rose, vă recomandăm culori mai intense în buchet, ce reușesc de fiecare dată să stârnească entuziasmul.

WhatsApp Image 2021 01 07 at 16.00.14 1

Buchetul ”Am stat prea mult în oraș”

Te simțeai bine cu băieții, în oraș. Puteai să îi dai un mesaj, dar te-ai luat cu altele, iar a doua zi ai primit ignor. Alegerea era dintr-un mesaj de ”sunt bine, mai stau” în seara aceea, însă ai ales să mergi pe varianta unui buchet. Ea e delicată și diafană, gingașă și plăpândă. Un buchet în culori pastelate și nuanțe neutre va fi cu totul despre ea. Suntem sigur că va aprecia că ești atent și cunoști lucrurile care o definesc și care îi aduc bucuria.

WhatsApp Image 2021 01 07 at 16.00.15 1

Buchetul ”Ai uitat de aniversarea noastră”

Percepem diferit lucrurile, iar dacă tu știi că pentru ea sunt importante anumite evenimente din relația voastră, trebuie să ai toată atenția ta acolo. Și știm, mai uiți. Când vorbim de aniversări, treaba e cât se poate de serioasă, iar pentru ca împăcarea să se facă bine, ca la carte, ai nevoie de un buchet care să o impresioneze cu adevărat. Noi ne gândim la ceva extravagant, așa încât să și uite de ce era supărată.

WhatsApp Image 2021 01 07 at 16.00.11 1

Buchetul ”Nu am făcut suficiente lucruri împreună”

Poate ai avut o perioadă în care ai fost relaxat. Poate prea relaxat. Știi acel moment când încearcă să rămână supărată, dar mai scapă câte un zâmbet? Florile au acest șarm, de a schimba cu totul o situație. Începe cu un buchet, arată-i că merită și că e apreciată și alege-l în funcție de preferințele ei.

WhatsApp Image 2021 01 07 at 16.00.09 1

Buchetul ”Am lăsat-o să facă curat singură”

Ai toată casa în armonie. Aproape toată casa. După ce a făcut curat singură, e momentul să îți arăți recunoștința pentru efortul pe care l-a depus. Nu e neapărat nervoasă, dar simți că ceva nu e în regulă. Bucuria ei prinde formă prin diverse moduri, iar cu un buchet realizat din florile ei preferate, situația va deveni mult mai roz.

Indiferent de context, un buchet de flori va face întotdeauna primul pas spre calea de împăcare. Dacă vrei să te inspirăm cu idei pentru alegerea celui perfect, te invităm în continuare pe site sa alegi buchetul, de unde vei putea și comanda online.

Configurator buchet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *