Cuprins:

  1. Tenderness
  2. Spring Perfection Dubai
  3. Summer Glow

Când te înconjori de lucruri frumoase pe care le îndrăgești, fericirea vine ca un accesoriu inevitabil. Primăvara este un anotimp al energiei, al culorilor și al prospețimii, momentul în care toată natura învie, iar noi, ne trezim odată cu ea. Se pare că totuși, până acum, soarele a cam lipsit de pe cer, iar dispoziția noastră se acordează cu vremea indecisă de afară. Însă primăvara nu constă doar în zile senine și călduroase, ci constă în toate lucrurile care îți aduc ție, fericire. Așadar, chiar și în aceste zile mohorâte, există moduri prin care poți aduce un plus de energie și fericire în viața cuiva drag, printr-un simplu gest, un buchet de flori colorat și parfumat.

Cum te bucuri de fiecare zi de primăvară, fără a fi condiționat de prezența soarelui? Simplu, schimbând perspectiva. În loc să privești pe geam și să oftezi la cerul înnorat, mai bine privești florile colorate și inspiri parfumul lor, iar astfel, te încarci cu toată bună dispoziția de care ai nevoie.

Și dacă tot vorbim de flori și primăvară, în continuare îți vom prezenta care sunt cele mai deosebite buchete de sezon, pe care le poți oferi unei persoane dragi indiferent de context și pretext.

Tenderness

Tenderness – fie că alegi un aranjament floral diafan și colorat compus din mai multe tipuri de flori, printre care și zambile, sau alegi un buchet exclusiv cu acestea, parfumul pe care aceste flori îl poartă este unul de poveste. Zambilele creează un cadru feeric în orice casă, cucerind olfactiv dar și vizual, regăsindu-se în nuanțe de violet, roz pal sau alb, cel mai adesea.

Descoperă și mai multe buchete cu zambile.

WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.56.jpeg
WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.57.jpeg

Spring Perfection Dubai

Spring Perfection Dubai – când spunem primăvară, ne gândim inevitabil la lalele. Cele mai iubite flori de sezon, pe care le regăsim în multe nuanțe și putem crea buchete spectaculoase care să încânte privirile persoanei dragi ție. Au un parfum aparte, însă nu la fel de intens ca zambilele. Exprimă gingășie, delicatețe și frumusețe la superlativ.

Descoperă aici și alte aranjamente superbe cu lalele.

WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.57 1.jpeg
WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.57 2.jpeg

Summer Glow

Summer Glow – cu bujorii nu vei da greș niciodată. Aceste flori simbolizează bunăstarea și onoarea, transmit romantism și se spune despre ele că armonizează relația în orice cuplu. Au un aspect proaspăt și delicat, cu o cupolă voluminoasă și se regăsesc atât în nuanțe de roz pastelate, cât și în nuanțe vibrante de fuchsia și chiar violet albăstrui. Emană un parfum aparte și aduc cu ușurință zâmbetul pe buze, mai ales atunci când se regăsesc într-un buchet alături de alte flori la fel de superbe ca ele.

Pentru și mai multe buchete de flori cu bujori, te invităm pe site.

WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.57 3.jpeg
WhatsApp Image 2021 04 20 at 11.49.57 4.jpeg

Când vrei să-ți surprinzi persoana iubită și vrei să-i oferi primăvara în dar, te așteptăm cu cele mai potrivite și parfumate alegeri florale. Poți comanda buchetul potrivit direct de pe site-ul nostru, iar noi îl livrăm acasă la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *