Cuprins:

  1. Un stil minimalist, cu note scandinave
  2. Un plus de culoare, cu un parfum deosebit

Fiecare sărbătoare vine cu o poveste, o nouă perspectivă care ne inspiră și ne motivează să creăm lucruri frumoase, lucruri care ne aduc bucurie în suflet. Paștele este despre familie și cei dragi, despre momentele în care ne adunăm în jurul mesei și împărtășim gânduri bune, dar și preparate savuroase, pregătite cu drag.

Iar așa cum tu te pregătești cu multă atenție pentru momentele festive, așa ar trebui aranjată și masa de Paște, astfel încât să se armonizeze cât mai bine cu spiritul de sărbătoare și să creeze o atmosferă plăcută, caldă. Timpul e scurt, iar dacă încă nu te-ai hotărât asupra decorului, suntem aici să îți oferim inspirația necesară.

Un stil minimalist, cu note scandinave  

Dacă îți place să păstrezi lucrurile cât mai simple și mai curate, atunci acest stil a fost gândit pentru tine. Presupune linii clare și bine delimitate, include elemente din natură, complimentate de culori neutre, reci sau calde, conform preferințelor tale.

WhatsApp Image 2021 04 30 at 12.44.43.jpeg
WhatsApp Image 2021 04 30 at 12.44.44.jpeg

Ai nevoie de puține lucruri, precum o față de masă albă sau bej, șervete în aceleași nuanțe, o veselă care să se integreze bine în decor, poate chiar cu accente aurii, și bineînțeles, piesa principală, un aranjament de flori naturale care să ofere o notă de prospețime și parfum, în funcție de alegere.

În colecția noastră de Paște găsești o mulțime de astfel de aranjamente, pe care le putem livra direct acasă în timp util. Descoperă-le aici.

Un plus de culoare, cu un parfum deosebit

În contrast cu ce ți-am descris până acum, un alt stil potrivit pentru masa de Paște poate fi unul elegant, glam, remarcat prin culori vii de primăvară și accente aurii. Lucrurile sunt simple și aici. Ai nevoie de o față de masă albă, veselă albă sau cu accente aurii și decorațiuni cu note colorate, fresh.

WhatsApp Image 2021 04 30 at 12.44.45.jpeg
WhatsApp Image 2021 04 30 at 12.44.44 2.jpeg

De această dată, piesa principală din centrul mesei va fi un aranjament din flori naturale colorat, plin de viață, cu un parfum fermecător ce va crea o ambianță plăcută în întreaga casă. Mai mult decât atât, poți completa întregul decor și cu alte 2-3 buchete de flori care să ofere continuitate.

Astfel de aranjamente se află și ele în colecția noastră de Paște din acest an, pe care o poți vedea aici.

Dacă îți plac ambele stiluri și nu știi ce să pui în aplicare, încearcă să te gândești ce s-ar potrivi mai bine cu stilul casei tale. Iar dacă interiorul tău permite integrarea ambelor idei, atunci alege cu sufletul oricare stil, căci Paștele îl sărbătorim în fiecare an, așadar, avem momente suficiente în care să ne bucurăm de fiecare decor în parte.

Noi ne-am bucurat să-ți fim de folos cu mici sfaturi, iar acum nu ne mai rămâne decât să-ți dorim un Paște fericit alături de familie și cei dragi, presărat cu multe bucurii, zâmbete și inspirație din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *