Cuprins:

  1. Potrivește buchetul cu stilul evenimentului
  2. Florile preferate de mireasă
  3. Relația dintre tine și miri
  4. Cutie diafană
  5. Tenderness – Gift Collection
  6. Cutie cu mix de flori – Luxury Collection
  7. Dreamland – Giant Collection

Dacă și tu ai fost invitat măcar o dată la un astfel de eveniment, suntem siguri că ți-ai pus aceasta intrebarePentru noi, dragostea, iubirea, sunt cele mai frumoase sentimente, iar datorită florilor, ne bucurăm de ele în fiecare zi. Așadar, dacă ne întrebi pe noi, îți spunem că orice floare este perfectă pentru a celebra acest eveniment, însă desigur, venim în ajutorul tău și cu propuneri concrete de cele mai potrivite flori pe care le poți oferi la cununia civilă.

Înainte de a-ți enumera ideile noastre, avem câteva recomandări de care să ții cont înainte de a alege un buchet de flori pe care să-l oferi in cadrul unei astfel de ceremonii:

Potrivește buchetul cu stilul evenimentului

Iar ca să-ți dai seama de stil, poți începe de la locația aleasă pentru celebrarea cununiei. Este în interior, sau în aer liber? Este modernă, rustică sau poate cu un aer boem, toate aceste detalii ne vor ajuta să creăm aranjamentul perfect.

Florile preferate de mireasă

Bineînțeles, contează mult relația dintre tine și miri. Dacă sunt parte din familia apropiată, sau din cercul apropiat de prieteni, atunci pot fi șanse ori ca tu, ori ca o altă cunoștință să știe care sunt florile preferate ale miresei. Astfel, îi vei oferi un buchet exact pe placul ei.

Relația dintre tine și miri

Iți poate oferi un indiciu în ceea ce privește complexitatea buchetului. Cu cât ești mai apropiat de cei doi, poate faci parte din familie, sau sunt cei mai buni prieteni ai tăi, atunci buchetul trebuie să fie unul pe măsură, astfel încât să exprime toată bucuria ta pentru ei. De exemplu, poți opta pentru un buchet din colecția Giant. Dacă mirii sunt pentru tine mai mult niște cunoștințe, sau chiar și rude, însă mai îndepărtate, un buchet mediu, ca cele din Gift Collection, reprezintă o alegere inspirată.

Acum că știi aceste lucruri, poate ai o idee mai clară despre ce flori sa alegi, însă, pentru a-ți face viața și mai ușoară, venim în ajutorul tău cu 5 buchete potrivite pentru a fi oferite în cadrul acestui eveniment.

3.png 1


Monochrome Collection

Am decis să numim întreaga colecție, căci buchetele Monochrome se aseamnă prin formă, texturi și flori integrate, și se deosebesc doar prin culoare. Așadar, fie că alegi Pink RomanceBlue Sapphire sau Fuchsia Fantasy, viitoarea mireasă va fi cu siguranță impresionată de buchetul pe care îl va primi.

1.png 1


Cutie diafană

Compusă din flori de primăvară-vară, această cutie emană un parfum deosebit și o gingășie aparte. Este un aranjament extrem de feminin, care se încadrează perfect în stilul de flori ce se duc la cununia civilă. Mai mult, culorile pastelate se integrează bine în orice context și stil pe care l-ar putea avea evenimentul.

4.png 1


Tenderness – Gift Collection

Un aranjament cu totul deosebit, potrivit pentru o personalitate puternică și excentrică. Dacă viitoarea mireasă adoptă un stil non conformist și adoră ca privirile să fie îndreptate asupra ei, atunci acest aranjament este perfect pentru ea. Mai mult, mixul de flori purpurii emană un parfum încântător.

2.png 1


Cutie cu mix de flori – Luxury Collection

Atunci când alături o sticlă de prosecco unui aranjament de flori pastel, poți fi convins că ai ales ceea ce trebuie. Printre florile ce se duc la cununia civilă, cutia cu mix de flori este una din cele mai potrivite opțiuni. În nuanțe diafane și texturi catifelate, acest aranjament este pe placul oricărei femei.

5.png 1

Dreamland – Giant Collection

Atunci când vrei să-ți manifești într-un mod aparte și spectaculos bucuria pentru viitorii miri, un buchet din colecția Giant este o alegere potrivită. Îți recomandăm buchetul Dreamland, fiind creat în culori neutre, pastelate, reprezentând foarte bine ideea de celebrare a iubirii.

Sperăm că am răspuns cu succes întrebăriiși că alegerea ta va fi una mult mai ușoară acum. Toate buchetele recomandate mai sus pot fi comandate online, dar dacă vrei un plus de personalizare sau pur și simplu vrei să vizitezi florăriile noastre parfumate, atunci te așteptăm în una din locațiile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *