Cuprins:

  1. Dragă mamă…
  2. Mă faci să zâmbesc în fiecare zi…
  3. Cu prietenie…

Primăvara este un anotimp special din toate punctele de vedere. Ne bucurăm mai mult de soare, care începe să fie tot mai prezent pe cerul senin, respirăm un aer mai proaspăt căci natura începe să prindă viață, și nu în ultimul rând, celebrăm cele mai speciale ființe din viețile noastre, femeile. Ne gândim cu drag la mama, care mereu are o vorbă blândă pentru noi, și ne amintim cu bucurie și de bunica, cea care ne-a răsfățat tot timpul. Cu multă iubire ne gândim și la soții sau prietene, iar cu afecțiune și recunoștință ne îndreptăm înspre surori, mătuși și de ce nu, colege.

Iar acum că se apropie ziua de 8 Martie, te gândești cu ce ai putea să le surprinzi și de această dată? Răspunsul este simplu și firesc, deoarece ele nu-și vor dori nimic mai mult decât atenția ta și grija la micile plăceri din viața ei, cum ar fi florile preferate.

Și pentru că fiecare femeie din viața ta are un rol diferit, și florile pe care i le oferi de 8 Martie trebuie să transmită mesajul potrivit. Iar dacă ai nevoie de puțin ajutor și inspirație pentru aceste asocieri, te invităm să citești în continuare acest articol.

WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.40.18.jpeg
WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.43.15
WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.43.16

Dragă mamă…

Știi deja că pentru orice mamă, simpla ta prezență este suficientă. Însă, în semn de mulțumire pentru toată grija purtată, pentru fiecare masă preparată cu drag, pentru fiecare sfat bun spus la momentul potrivit, noi îți recomandăm să o surprinzi cu un aranjament floral delicat și parfumat, exact așa cum e și ea. Colecția Spring Perfection se potrivește de minune acestei ocazii, așadar, alege-l pe cel care o reprezintă cel mai bine.

La fel de potrivite sunt și pentru bunicile tale sau surorile tale, căci aceste aranjamente urmează o linie clasică, asortată cu zilele fresh de primăvară.

WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.40.18 1.jpeg
WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.44.11 1.jpeg
WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.44.11.jpeg

Mă faci să zâmbesc în fiecare zi…

Iubitele și soțiile sunt cele care îți acompaniază fiecare zi cu momente unice și cu o grijă aparte. De cele mai multe ori, nici nu mai știi ce cuvinte să folosești astfel încât să-i transmiți toată iubirea pe care i-o porți, așa că, de 8 Martie, lasă cuvintele deoparte și alege un buchet floral care să vorbească în locul tău.

Colecția Giant este despre iubirea infinită, despre feminitate și extravaganță, este acel buchet care surprinde cele mai deosebite emoții, așadar, este cea mai potrivită alegere pentru persoana iubită.

WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.40.18 2
WhatsApp Image 2021 03 05 at 10.44.53.jpeg
17

Cu prietenie…

De numeroase femei te înconjori și la locul de muncă, dar și în cercul de prieteni. Este important să le transmiți și lor o primăvară frumoasă, cu o atenție florală care le va aduce zâmbetul pe buze. Buchetele din Everyday Collection sunt mai mult decât potrivite pentru o astfel de ocazie, iar ca să fii în ton cu anotimpul, îți recomandăm să alegi un aranjament din lalelezambile sau bujori.

Desigur, aici ți-am prezentat doar câteva exemple, însă pe site-ul nostru te așteaptă o diversitate de buchete și aranjamente florale care sunt pregătite să surprindă femeile speciale din viața ta. Le poți comanda chiar acum, iar noi le vom livra luni, 8 Martie, direct la ele acasă!

 Martie, o zi atat de asteptata de femei! Tu cum le rasfeti? 💐💝
Publicată de Floraria La Vie en Rose pe Sâmbătă, 6 martie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *