Cu certitudine, sezonul cald este preferatul nostru. Pe de-o parte, ne bucurăm de o diversitate mare de flori, în nuanțe pastelate, dar și vibrante, extrem de parfumate, iar pe de altă parte, avem ocazia de a crea cu ajutorul lor, cadrul celor mai frumoase momente din viața voastră.

Fie că definim povești de dragoste, celebrăm o nouă viață sau o aniversare specială, cu ajutorul florilor și al echipei noastre creative, reușim să oferim acea notă de unicitate de care fiecare eveniment are nevoie.

Când vorbim despre aranjamente florale pentru evenimente, imaginația noastră este lipsită de limite, astfel că, este important să ghidăm întregul decor conform unor idei prestabilite, pe care le definim împreună.

Vreți să știți cum puteți ajunge și voi să cuceriți privirile invitaților voștri cu ajutorul echipei La Vie en Rose?

 Începem totul cu o discuție – amicală și lipsită de reguli, această discuție este un prim pas pentru noi, înspre evenimentul vostru.

Fie că ați ales o colaborare cu un wedding planner, fie că ați decis să organizați totul singuri, suntem convinși că în acest punct, al discuției de aranjamente florale pentru evenimente, aveți deja conturată în minte o tematică a petrecerii.

Așadar, este important pentru noi să cunoaștem direcția în care doriți ca nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea să meargă.

Poate spre un stil natural, cu accente aurii și bronz, sau poate din contră, către o fantezie de culori vibrante. Oricare este alegerea voastră, noi o vom completa cu cele mai inedite aranjamente florale.

Un alt punct de interes pentru noi, ca artiști florali, este locația și sala unde va avea loc evenimentul.

În primul rând, ne asigurăm că tematica din mintea voastră se potrivește locației, iar mai apoi, vom putea decide astfel, care sunt cele mai potrivite flori și elemente pentru acel context.

De asemenea, în acest moment vom aduce în discuție și bugetul disponibil, deoarece este important să știm unde ne vom încadra.

WhatsApp Image 2021 07 12 at 17.46.01.jpeg
WhatsApp Image 2021 07 12 at 17.46.01 1.jpeg

Îți facem cunoștință cu ideile noastre – desigur, după discuția despre care am pomenit mai sus, sau poate chiar în timpul ei, ideile noastre încep să prindă contur și să schițeze deja cele mai perfecte aranjamente florale pentru evenimentul vostru. Așadar, noi vom veni către voi cu diverse propuneri, pe care le vom discuta și mixa, astfel încât rezultatul final să vă aducă acea emoție pe care o căutați.

Acesta este momentul perfect în a ne transmite ce este pe placul vostru și ce nu, pentru a face orice modificare la nivel de schiță, cât lucrurile sunt extrem de versatile.

WhatsApp Image 2021 07 12 at 17.46.00 1.jpeg
WhatsApp Image 2021 07 12 at 17.46.00.jpeg

La orice solicitare, suntem alături de tine – așa cum viața ne-a demonstrat în ultima perioadă, există lucruri inevitabile care pot interveni, modificând astfel anumite lucruri în cadrul evenimentului.

Tocmai din acest motiv, nouă ne place să menținem o comunicare deschisă atât pentru detaliile organizatorice, cât și pentru a perfecționa conceptul floral al evenimentului vostru.

Am reușit până acum să facem sute de miri fericiți și să marcăm cele mai deosebite aniversări, așa că suntem nerăbdători să ne implicăm creativitatea și în cadrul evenimentului vostru.

Intră aici, contactează-ne și să facem cunoștință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *