Cuprins:

  1. Cine este sărbătorita pentru tine?
  2. Ce preferă ea?
  3. Care este bugetul tău?

Atunci când vine vorba de a alege un buchet de flori pentru zi de naștere perfect, sunt numeroase criterii pe care ar fi bine să le luăm în vedere, astfel încât să fim convinși că facem alegerea potrivită. Dacă atunci când vii în florăriile La Vie en Rose, floriștii noștri te vor întâmpina cu întrebările necesare astfel încât să îți poată oferi aranjamentul perfect pentru ocazia ta, atunci când îl comanzi singur de pe site-ul nostru, te-ar putea ajuta să știi câteva detalii înainte de a alege un buchet, sau altul.

Care este relația ta cu sărbătorita, sau care este gradul de prietenie dintre voi, care este vârsta pe care o celebrează, care sunt florile ei preferate, la toate aceste lucruri va trebui să te gândești înainte de a comanda buchetul potrivit, astfel încât să faci o alegere care să o surprindă cu totul. În acest articol vom puncta cele mai importante criterii și îți vom oferi și câteva exemple de buchete La Vie en Rose ce se potrivesc de minune.

Cine este sărbătorita pentru tine?

Dacă celebrezi ziua unei persoane din familie și ai nevoie de un buchet de flori pentru ziua de naștere a mamei tale, a surorii sau a bunicii, atunci îți recomandăm să optezi pentru varianta unui aranjament floral complex, poate care să conțină chiar și un cadou dulce. Astfel, cutiile de flori din colecția Luxury sunt mai mult decât potrivite pentru a le ura toată fericirea, iubirea și aprecierea pe care îți dorești să le transmiți prin gestul tău.

WhatsApp Image 2021 06 22 at 09.59.33 3.jpeg
WhatsApp Image 2021 06 22 at 09.59.33 1.jpeg

Atunci când ești în căutarea unui buchet de flori pentru ziua de naștere a iubitei sau a soției tale, lucrurile stau puțin diferit. Aici, limitele sunt prea puține, așadar, îți sugerăm să-i dăruiești un buchet de care să-și amintească mulți ani, de acum înainte. Orice aranjament din colecțiile Giant sau Monochrome sunt perfecte în acest sens, oferind experiențe unice, încărcate de emoții și multă iubire.

WhatsApp Image 2021 06 22 at 09.59.33 2.jpeg
WhatsApp Image 2021 06 22 at 09.59.33.jpeg

Pentru colega de birou, prietena ta bună sau o amică veche, poți opta pentru un buchet din colecția Gift , care cu siguranță îi va pune un zâmbet larg pe buze și îi va face ziua mai colorată și parfumată.

Ce preferă ea?

De la florile cele mai îndrăgite, la culori și texturi, cu cât știm mai multe, cu atât șansele de a alege un buchet potrivit persoanei celebrate, cresc considerabil. Cunoscând cât mai multe detalii despre ea și preferințele ei, vei putea filtra mult mai bine toate buchetele și aranjamentele La Vie en Rose, sau, poți chiar să configurezi buchetul perfect, personalizat și unic, aici.

Care este bugetul tău? ­

Pentru noi, nu prea există limite și bariere atunci când vine vorba de un buchet de flori pentru zi de naștere potrivit, așadar, este important să ții cont și de bugetul de care dispui. Desigur, te sfătuim să lași loc de o oarecare fluctuație, în caz că buchetul care ești convins că o va fermeca, depășește puțin suma propusă inițial.

Pe site-ul nostru vei găsi cele mai deosebite buchete de flori începând de la 150 de lei, așadar, te invităm să alegi chiar acum aranjamentul potrivit de aici.

Pe lângă un buchet de flori pentru zi de naștere potrivit, ține minte că și experiența dăruirii lui contribuie la un moment de neuitat. Astfel, mai ales în cazul iubitei sau soției tale, pregătește un moment romantic sau amuzant, un moment de care să se bucure cu tot sufletul și de care să-și amintească o viață întreagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *