Cuprins:

  1. Florile luminează încăperea și complimentează designul de interior
  2. Florile îți cresc starea de spirit
  3. Florile reîmprospătează camera

Pentru mulți dintre noi, acasă a devenit un loc în care ne petrecem majoritatea timpului. Aici, adunăm o mulțime de momente care ne definesc timpul, iar asta înseamnă că lucrurile care ne înconjoară joacă un rol important în crearea unei ambiențe ideale. Nu ai nevoie de multe lucruri pentru a personaliza un spațiu, ci mai degrabă de câteva detalii care să aibă o însemnătate pentru tine. Florile oferă un contrast vibrant în orice spațiu și îți oferă o priveliște pe care te bucuri să o admiri în fiecare zi.

De flori, ne bucurăm și singuri. Nu sunt un lucru pe care îl oferim doar altora, ci ar trebui să învățăm că ni le putem oferi și nouă, atunci când dorim să ne răsfățăm. Motive să-ți oferi flori ție? Pentru că te apreciezi, pentru că iubești compania lor, pentru că îți oferă o stare de bine, iar lista poate fi completată cu numeroase motive. Acum, pe lângă plăcerea de a le privi zi de zi în casă, o vază cu flori colorate îți aduce și alte beneficii.

WhatsApp Image 2021 02 17 at 15.22.48.jpeg

Florile luminează încăperea și complimentează designul de interior

Pe lângă starea de bine pe care un buchet o transmite, acesta reușește să ofere luminozitate încăperii și să armonizeze designul. Atunci când le așezi într-un loc la vedere, vei fi întâmpinat de un peisaj viu, care nu va fi doar parte din decor, ci îți va transmite și mult entuziasm în orice zi. Pentru a te bucura pe o perioadă lungă de timp de beneficiile pe care un buchet floral le poate aduce în casa ta, am creat opțiunea de abonament floral. Asta înseamnă că, alegând una dintre cele trei opțiuni disponibile, noi îți livrăm câte un buchet în fiecare săptămână. Descoperă mai multe detalii aici.

WhatsApp Image 2021 02 17 at 15.22.50 1

Florile îți cresc starea de spirit

Atunci când o încăpere te întâmpină într-o notă vibrantă, în care unul dintre punctele principale de interes este reprezentat de un buchet colorat de flori, starea ta de spirit se va schimba într-o secundă. Florile au acest efect prin care ne transmit o stare de relaxare, un moment de admirație și o emoție puternică, de care poți beneficia chiar la tine acasă. Ai toate motivele să îți oferi și tu acest moment, alegând să așezi în colțul tău preferat un buchet floral.

WhatsApp Image 2021 02 17 at 15.22.50 2

Florile reîmprospătează camera

Nimic nu se compară cu mireasma pe care florile o emană, cu parfumul proaspăt care te întâmpină. Unul dintre avantajele cele mai mari ale unui abonament floral, este faptul că te vei bucura de texturi, culori și arome diferite, astfel că, vei experimenta de fiecare dată o interpretare diferită a buchetului. În funcție de sezon, le potrivim astfel încât să îți livrăm momente pline de fericire.

Alege și tu să îți faci spațiul mai primitor, să te bucuri din plin de el și să ai în fiecare zi un motiv în plus să te oprești și să admiri lucrurile frumoase din jurul tău. Dacă îți dorești și tu o nouă priveliște acasă, atunci te invităm în continuare aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *